TRENINGSTIDER VTF-FRIIDRETT UNGDOMSGRUPPA

Skriv ut PDF

TRENINGSTIDER FOR VTF-FRIIDRETT UNGDOMSGRUPPA

VTF-Friidrett har følgende fellestreninger for Ungdomsgruppa:
- Tirsdager 14.30 - 16.00 i Varangerhallen
- Torsdager 16.00 - 18.00 i Varangerhallen
- Lørdager 17.00 - 19.30 i Varangerhallenalt

Treningstider 2014-15

Skriv ut PDF
Her er treningstidene for sesongen 2014-2015
Vedlegg:
Last ned denne filen (Treningstider 14-15.pdf)Treningstider 14-15.pdf[ ]88 Kb

Friidrettstrening for rekruttene

Skriv ut PDF

Hei

Friidrettstrening for rekruttene (fra 3. til 6. klasse) er onsdager kl. 17.-18. i Vadsøhallen. Vel møtt :-)

VTF-Lekene flyttes til søndag 31.august !

Skriv ut PDF

Viktig melding ! VTF-Lekene flyttes til søndag 31.august ! Etter nøye overveiing er vi som arrangør kommet til at dette er det beste, for å få maksimal deltakelse på stevnet. Lørdag ville lekene kollidert med det store markedet i Varangerbotn. Etter å ha hørt foreldregruppa i går på DNB-Idrettslekene og ønske fra Nesseby om dette, velger vi å flytte stevnet til søndag 31.august ! Det eneste som endres er datoen. Vi vil ellers følge det oppsatte program ! Stevnestart er klokka 10. Vi har 68 deltakere som er påmeldt som deltakere på Idrettslekene. I tillegg har vi våre aktive, og håper sterkt på deltakelse fra ILAR. Har forstått at IL Nordlys ikke har ressurser til å sende noen denne gangen. Vi ønsker alle som en velkommen til lek og gode resultater ! Laughing

Aktivitetslederkurs

Skriv ut PDF

Hei

For dere som har barn som er aktive, ville et aktivitetslederkurs være nyttig for å heve egen kompetanse når det gjelder barnetrening. Aktivitetslederkurset er også første trinn på trenerstigen, om man senere ønsker å fortsette.

For VTF er det viktig at vi har folk med kompetanse på treningene våre, og vi trenger stadig nye folk:-) Derfor betaler vi i VTF kursavgiften for dere. Ved endt kurs får dere refundert påmeldingsaviften:-)

DNB og VTF er suksess i Idrettsleker

Skriv ut PDF

Det var fullt, og ble enda fullere ! Laughing... , DNB Idrettsleker ble mer enn suksessfulle ! Laughing.... Vi hadde tak på 60 deltakere, det ble fyllt opp i går, men telefonene stømmet på, og folk strømmet på ! Alle 60 som hadde bestilt plass fikk sine plasser, men som arrangør med øyne for å få opp friidrettsinteressen jagde vi selvsagt ikke hjem alle de håpefulle foreldre og unger som innstendig ba om å få være med ... og det fikk de ! Vi hadde vel 72 unger med i dag på Idrettslekene. Vi var en gjeng som møtte i god tid, og vi raket og ryddet etter at Vadsø kommune jammen dukket opp med sine to gressklippere. Selvsagt raket vi opp graset de spredte inne på løpestripa, i kastgropene oa steder. ... Vi e da villige til å få det fint, og når Vadsø kommune gjorde litt av sin jobb, så skulle det bare mangle. Alexander, Lise, og Anne hadde laget et supert opplegg, med felles oppvarming, og så inndeling i 6 grupper og 6 stasjoner, hvor gruppene rullerte mellom stasjonene. Ungene så ut til at de trivdes, stolte foreldre gliste, knipset og flirte, vi fra VTF sto på, slik at alle var godt fornøyde med gjennomføringa av 1.dag av Idrettslekene. ... vi rakk dessverre ikke å få tatt bilder, så det må dokker vente på til torsdag, som blir neste dag av Idrettslekene, hvor vi starter til samme tid som i dag fra 17 til 19 ! ... Vi e litt flinke i VTF vi Smile... ! Flinke i dag var Kevin, Mika, David, Jenny, Mati, Najim Ali, Bjørn Emil, Alexander, Lise, Anne, Per Bjørn, Arnfinn, Thomas, og gamle Geir ... og jammen var det i tillegg foreldre som trødde til ! Wink SmileTakk til alle sammen !

Velkommen til VTF-Lekene

Skriv ut PDF

VTF-Friidrett inviterer til:

VTF-lekene, søndag 31.August 2014 OBS NY DATO

på Vadsø Idrettspark. Stevnestart kl. 10.00.

Følgende øvelser/klasser:

  • J/G rekrutt (2-10 år) 60m/Lengde/kule/liten ball

  • J/G 11/12 år 60m/60m hk/600m/lengde/kule/spyd

  • J/G 13/14 år 60m/60mhk/600m/lengde/kule/spyd/diskos/slegge

  • J/G 15-19 år 100m/800m/lengde/spyd/slegge/diskos/kule

  • KS/MS 200m/400m/lengde/spyd/slegge/diskos/kule

  • Høyde vil vi sette opp hvis det er påmelding for dette.

Påmeldingsavgift (faktureres etterskuddsvis)

J/G Rekrutt: 30,- J/G 11-14 år: 50,- J/G 15-19 år og KS/MS: 75-

Påmelding til Per-Bjørn Holm Varsi , tlf: 97090473 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

eller til Geir Vorren tlf: 922 45 762 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Påmeldingsfrist innen torsdag 28.08.2014. Etteranmeldinger vil vi strekke oss meget langt for å få til, men ser helst at fristen overholdes så langt det lar seg gjøre, da vi tar alt manuelt og derfor trenger tid for å få alt ferdig.

Alle får deltakermedalje. I tillegg vil de 3 beste i klassene 11 år til senior bli premiert.

PS! De som er deltakere på DNB-Idrettsleker er påmeldte og skal ikke betale påmeldingsavgift for VTF-Lekene.

Vi vil ha en liten kafe med pølser, brus og vafler.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en flott dag med løp, hopp og kast !

På vegne av VTF-Friidrett

Per-Bjørn Holm Varsi og Geir Vorren

VTF arrangerer DNB idrettsleker OBS NY DATO

Skriv ut PDF

I uke 35 arrangeres DNB idrettsleker. Målgruppen er barn mellom 6 og 12 år. Vi legger opp til arrangement med opplæring/trening tirsdag og torsdag kl. 17-19, og et avsluttende stevne søndag ca 10-12.  

Deltakelse koster kr. 200,- Det er begrensing på antall deltaker, først til mølla... 

Påmelding 

http://www.deltager.no/DNBIdrettsleker/vadso

Innkalling til årsmøte

Skriv ut PDF
Det innkalles til årsmøte i Vadsø Turn på ungdomsskolen i Vadsø 27. mai kl. 19.00. Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet.

Styret

Friidrettsstevne

Skriv ut PDF
Vi arrangerer et lite friidrettssteven i Varangerhallen lørdag 29. mars kl. 10.30. Påmelding på stedet fra kl. 10. Vel møtt.

Ukeplan - fellestreningene VTF-Friidrett

Skriv ut PDF
Hei ! Minner om våre faste fellestreninger, som er;
- Mandager i Aulaen, Sentrum skole fra 18.00 til 19.30
- Onsdager i Vadsøhallen, fra 16.00 til 17.30
- Torsdager i Varangerhallen fra 18.00 til 19.30
- Lørdager i Varangerhallen fra 17.00 til 20.00.

Vi har snart klart et tilbud til våre klubbmedlemmer på trening ved et av byens treningssentre. Tilbudet vil gjelde for alle over 16 år !

Vi har nå også tilgang til Varangerhallen alle dager, med sprintstripa og lengdehoppgropa.

Velkommen på treningene ! Wink
Joomla ExtensionsBangla MusicDrupal Moduleswordpress pluginsBangla NewspaperDownload Online VideoWeb DevelopmentPhp Programming