Innskudd etter Kafe/Loddsalg/Flaskeinnsamling mm

Alle innskudd på Vadsø Turn sine konti må dokumenteres og sendes til kasserer.

Alle innskudd kan gjøres på Hovedstyrets konto 8255.45.50823.

Det er helt nødvendig å dokumentere innskuddene for at riktig gruppe/lag/prosjekt får tilført pengene. Innskuddet merkes med hva det gjelder, hvilken idrett + evt lag og evt prosjekt.

Her er en Innskuddsblankett som skal brukes ved innskudd. Blanketten fylles ut og sendes på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Innskuddsbilag fra bank/bank i butikk kan skannes og sendes med eposten eller leveres i merket konvolutt. 

 

mvh

Økonomigruppa (Marita og Espen)

Kontingentsatsene for 2015:

Familiemedlemsskap (foresatte og barn under 18 år) : kr 500,-

Enkeltmedlemsskap: kr 200,-

For å bli medlem send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med følgende opplysninger:

Navn, fødselsdato/år, adresse, telefonnummer, epostadresse og navn på foresatt for medlemmer under 18 år. Samt hvilken idrett du tilhører.

Klubben har pt. ca 400 medlemmer, men ønsker flere! Og DU er en av dem:-)

VTF driver primært barn og ungdomsidrett innen idrettsgrenene håndball, turning, friidrett og idrettsskole for barn i alderen 0-18 år. Fra 2015 har vi også et senior damelag i håndball.

VTF er en kubb som fokuserer på idrettsglede, vennskap, samarbeid og sportslig utvikling. Klubben er en viktig aktør i lokal samfunnet som legger til rett for inkludering av alle barn og ungdommer som ønsker å være aktive innen våre tre idrettsgrener.

VTF drives av ildsjeler og foreldre. Mye av inntekt taes inn gjennom medlemsskap, aktivitetsavgift og dugnader. Som medlem av VTF støtter du dermed barn og ungdom i Vadsø kommune til å ha ett positivt, og aktivt idrettsmiljø.

Som medlem vil du også ha fordelen av % i sportsbutikken Sport 1. Her forutsettes det kjøp av VTF sportsutstyr.

Bli medlem – Din kontigent kan utgjøre mye for barn og ungdom i Vadsø kommune!

Tipper du? Da har du også mulighet til å støtte VTF med din grasrotandel! https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen 

Mvh

Styret i VTF

Vadsø Turnforening
Postboks 92
9811 Vadsø

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 969 188 880

Hovedstyret konto: 8255 45 50823